BejelentésAnnus Szilárd intarziái

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Üdvözlöm oldalamon!  

Annus Szilárd vagyok, végzettségem szerint faipari technikus. Hobby szinten foglalkozom intarziakészítéssel, amelyekből néhányat feltöltöttem a Galériába. Ha megnyerte tetszését valamelyik, írjon bátran a Vendégkönyvbe, illetve e-mailt a címemre. Igény szerinti intarziák készítése, saját képről is. Remek, tartós ajándék!

Az intarza készítése nagy pontosságot, türelmet kíván. Az elkészült képek nemcsak szépek, tartósak is, értéket képviselnek. Az intarziakészítés a fával, annak erezetével, a fény-árnyék hatásokkal dolgozó művészeti ág. Ahhoz, hogy szép intarzia készüljön, figyelni kell a fa természetes tulajdonságaira, erezetére, színére, viselkedésére. Egy jó intarziakészítő mindezekkel tisztában van, harmóniába tudja hozni a különböző színeket, erezeteket, hogy harmonikus, szép képet hozzon létre. A fa csodálatos tulajdonsága, hogy szinte minden szín kihozható belőle, pácolással a szivárvány minden színét elérhetjük, így a képek motívumainak csak a fantázia szab határt.

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!